Tým neznámých lékařů ze slovenské Detvy prohlašuje, že vakcína Pfizer obsahuje RNA šablonu na vývoj syntetického parazita, který prý roste po vstříknutí vakcinačního roztoku do lidského těla a de facto požírá červené krvinky! Slovenský server přinesl šokující snímky pořízené laboratorním mikroskopem, které zachycují růst parazita a marný boj fagocytů proti jeho rozvoji! Dokáže někdo tento objev replikovat a ověřit? Lékař snímky posoudil a z některých je opravdu zděšen, zachycují totiž obrazy odpovídající destrukci červených krvinek! Pokud tohle kromě mikrovlnky umí i vakcína, tak je to doslova genocida za bílého dne!

Slovenský alternativní server Qanon.sk včera v neděli přinesl naprosto šokující a výbušný článek [1], který doslova otřásl celou naší redakcí. Podle článku skupina slovenských lékařů z Detvy provedla pokus, kdy pod mikroskopem smíchala blíže neurčenou šarži vakcíny Pfizer Comirnaty 500 s lidskou krví. Následně prý sledovali, jak se vakcína ve vztahu k lidské krvi začne chovat. Vakcína prý nejprve rozbije určitý objem červených krvinek a začne z nich vysávat hemoglobin. V tomto extrahovaném hemoglobinu se nachází fagocyty, tedy poslední linie imunitní obrany člověka.

Jenže po několika chvílích se za pomoci hemoglobinu a vakcíny začne před zraky lékařů pod mikroskopem odehrávat naprostý horor. Zřejmě šablona mRNA začne kódovat tělo syntetického parazita, podle nálezu lékařů z Detvy prý jde o grafenového parazita, který dorůstá opravdu pozoruhodné délky. Server Qanon.sk z pochopitelných důvodů neuvádí jména lékařů z Detvy, protože by to asi byl konec jejich kariéry, ovšem naše redakce k tomuto musí zaujmout opatrný, ale otevřený postoj.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved-300x158.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved-768x403.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved-700x368.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved-680x357.jpg 680w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved-920x483.jpg 920w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Pfizer-COVID-vaccine-approved.jpg 1280w" sizes="(max-width: 700px) 100vw, 700px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block; width: 699.969px;">Vakcína Pfizer. Ilustrační foto

Především na snímcích a v samotném článku chybí některé dodatečné informace, jako např. číslo šarže vakcíny, snímek lahvičky, obrazová dokumentace aplikování vakcíny do krevního vzorku, chybí i video záběry, které by validovaly a podpořily zjištěné závěry a uváděná tvrzení. Na Aeronetu pravidelně přinášíme články o vakcínách a jejích složení, přinesli jsme i články o morgellonech [2], o grafenu [3], hlísticích [4] a podobných organických i syntetických parazitech, ale pokaždé jsme článek zdrojovali odkazy na vědecké studie, případně jsme zavěsili natočená videa samotných pokusů.

Článek na Qanon je rovněž zdrojovaný, ale bohužel ne exaktně v té oblasti, která pro takový článek je klíčová, tedy zdrojem videa zachycujícím samotný experiment, anebo alespoň fotografiemi zachycujícími exaktně jednotlivé kroky a fáze experimentu. Na straně druhé ale nelze tyto informace šmahem odmítnout jako hoax, a proto jsme článek a fotografie předali našemu kolegovi, lékaři.

Vybuchlé a roztrhané červené krvinky jako po vystavení mikrovlnnému ohřevu, ionizujícímu záření, radiaci anebo viru Ebola či Marburg. Lékař zhodnotil fotografie a je v šoku

Podle jeho názoru je těžké posoudit, jestli fotografie zachycují reakci krve s vakcínou, anebo reakci krve na mikrovlnný ohřev, protože minimálně dva obrázky (č. 5 a 6) v článku podle jeho názoru zachycují explodované a roztrhané červené krvinky a koagulovaný hemoglobin.  Něco takového je podle našeho kolegy možné vidět u tkání vystavených mikrovlnnému záření, enormnímu vysokofrekvenčnímu elektromagnetickému poli či silnému ionizujícímu záření.

V článku se uvádí, že parazit de facto vysává červené krvinky, čili rozbíjí jejich obaly. Toto tvrzení je podle našeho lékaře nejvýbušnější a je nezbytné ho okamžitě potvrdit, natočit na video pod mikroskopem, potvrdit tuto tezi, protože jinak se jedná o nebezpečné tvrzení, které by v lékařské obci opravdu mohlo vyvolat paniku. Rozbíjení a praskání krevních buněk se projevuje u radiační nemoci, objevuje se i u osob trpících leukémií, tam ovšem dochází podle lékaře k poruše krvinek geneticky poruchou krvetvorby, ne v důsledku přítomnosti parazita.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax-300x201.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax-768x515.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax-700x470.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax-532x357.jpg 532w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax-720x483.jpg 720w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/BillGatesLaughVax.jpg 1280w" sizes="(max-width: 700px) 100vw, 700px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block; width: 699.969px;">Bill Gates a jeho nepochopitelný škleb při prezentaci vakcín pro Afriku

Napadání červených krvinek je známé pouze u dvou virů, jedním je Ebola a druhým je virus Marburg. Oba viry způsobují hemoragické horečky a krvácení. Rozpad krevních buněk je k vidění i u obětí nervově-paralytických látek, např. Sarin nebo látka VX, kdy červené krvinky v reakci na toxin praskají a pod mikroskopem se objevují podobné obrazy jako na několika snímcích z článku Qanon.sk. Náš kolega lékař proto vyzývá, aby lékaři z oboru hematologie provedli replikaci pokusu a vše zdokumentovali, nejlépe na video, včetně zjištění šarže vakcíny.

Lékaři z Detvy by měli svůj pokus lépe zdokumentovat, protože předkládaná tvrzení úplně mění situaci a jsou extrémně výbušná. Dosud v USA i v Evropě na alternativě, s odkazy na vědecké studie, se operuje s teorií, že grafen je ve vakcínách jako iritátor pro vyprovokování imunitního systému a pro zajištění magnetizace lidského těla. Pro to existují i opěrné vědecké studie. Ovšem tvrzení, že vakcíny mají ve svých mRNA šablonách nebo v roztoku zakódovaného syntetického parazita, to je naprostá bomba, pokud se to ovšem podaří zdokladovat. Buď tedy odkazem na studii, anebo dobře zdokumentovaným pokusem v laboratoři.

Pokud nějaká jiná laboratoř nezávisle poznatky pokusu ověří, potom to bude znamenat, že čelíme enslaverizaci (zotročení) celé lidské rasy s cílem jejího ovládání

Dovolíme si proto slovenský článek ocitovat úplně celý, a to bez jakéhokoliv našeho stanoviska k jeho obsahu, protože k tomu zatím chybí ve studii předložené a zachycené důkazy, které by jednoznačně potvrdily výroky v popiscích u obrázků. Přeložili jsme však text do češtiny, a to bez jakýchkoliv úprav. Naše redakce se k tvrzením v článku staví rezervovaně, protože chybí takové zásadní podklady a údaje o laboratorním pokusu, jako především je informace o šarži Pfizeru, se kterou bylo v pokusu pracováno, a chybí i obrazový materiál zachycující samotný postup při pokusu.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer-300x165.jpeg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer-768x422.jpeg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer-700x385.jpeg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer-650x357.jpeg 650w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer-879x483.jpeg 879w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/AlbertBourlaPfizer.jpeg 1574w" sizes="(max-width: 700px) 100vw, 700px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block; width: 699.969px;">Albert Bourla, ředitel Pfizeru

Přesto však uváděná tvrzení jsou natolik výbušná, že pokud by to měla být vážně pravda a beze zbytku, potom jsme svědky de facto válečného útoku na 5. prioritě na úrovni exopolitiky s cílem naší enslaverizace, tedy zotročení, protože tyto syntetické parazitické struktury se budou snažit ovládnout lidský mozek a lidské myšlení, tedy ovládnout neuronovou síť mozku. Potom by to znamenalo, že proto vlády tak tlačí na proočkování všech a všeho, dokonce i psů a dalších zvířat, aby všechny potenciálně a někomu nebezpečné osoby či zvířata šlo prostě hromadně ovládat, moderovat, uklidňovat a přinejhorším prostě vypnout na místě tak, že jedinci zkolabují jako otočením knoflíku, přímo na místě. Níže přinášíme zmíněný slovenský článek.

Tým lékařů z Detvy analyzoval v této práci vakcíny od firmy Pfizer používané na Slovensku do srpna 2021

Jako lékaři jsme se ještě nesetkali s takovou arogancí k lidskému životu a ignoraci Božích zákonů, jak sami uvidíte v předkládané studii. Už předem žádáme všechny příslušné orgány na Slovensku a také v zahraničí, aby takovou analýzu provedly ve svých vědeckých ústavech a informovaly veřejnost. Pro posouzení naší práce stačí klasický mikroskop, kapka krve a kapka vakcíny. Nespotřebované vakcíny se v očkovacích centrech běžně svého času vyhazovaly do odpadu.

Na obr. č. 1 níže je nátěr vakcíny na sklíčku. Vakcína při 150-násobném zvětšení obsahovala pouze viditelné kuličky vakcinačního gelu a nebyly patrné žádné jiné partikule. Byla to úplně mrtvá tekutina. Bez jakéhokoliv potenciálu.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-300x226.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-768x578.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-1024x771.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-700x527.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-474x357.jpg 474w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg1-641x483.jpg 641w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

Na obr. 2 níže je fotografie, kde se 30 min. po přidání 3 kapek slin a jedné kapky vakcíny začaly tvořit vločky oxidu grafenu. Vzorek nevykazoval téměř žádnou další aktivitu.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-300x224.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-768x574.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-1024x765.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-700x523.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-478x357.jpg 478w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg2-647x483.jpg 647w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

  1. 3 Situace se dramaticky začne měnit po smíchání kapky krve a vakcíny, na obrázku nížGrafen – jeho dvourozměrné partikule jsou ostřejší o desítky řádů jako břitva – poškodí, doslova rozřežou erytrocyty a začnou z nich (červených krvinek) extrahovat hemoglobin. Dochází k postupnému zmasakrování červených krvinek, které se slepí – ztratí potenciál nosit kyslík a vytvářejí sraženiny. Postupně ztrácejí aktivitu a ve značné míře odumírají. Ke grafenu a jeho toxických účincích viz. odkazy.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-300x224.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-768x574.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-1024x765.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-700x523.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-478x357.jpg 478w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg3-647x483.jpg 647w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

obr. 4 Na obrázku níže je vidět detail jedné bubliny vakcinačního gelu, kde se vlevo nacházejí zničené erytrocyty, uprostřed se vznáší hemoglobin a vpravo je ohraničený okraj bubliny.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-300x116.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-768x296.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-1024x395.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-700x270.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-925x357.jpg 925w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg4-1251x483.jpg 1251w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

  1. 5. a 6 V tomto extrahovaném hemoglobinu, na dvou spojených obrázcích níže, se postupně během pár minut začne vytvářet něco na první pohled velmi podobného lidskému mozku a neuronům – grafenová síť. V bílých strukturách si všimněte něčeho, co se velmi podobá na vajíčJsou to makrofágy – poslední linie obrany organismu, postupně rostly a zvětšovaly se.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg5a6-212x300.jpg 212w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg5a6-700x990.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg5a6-252x357.jpg 252w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg5a6-341x483.jpg 341w" sizes="(max-width: 724px) 100vw, 724px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

  1. 7 a 8 Na těchto spojených obrázcích níže vidíme narůstající hrotovouTa se svým růstem zapíchne do tkáně. Jsou to grafenové mnohotvary, na kterých se v tkáních přidržují spike proteiny, tj. toxické proteiny způsobující těžkou otravu organismu. Jejich produkce začne až vstupem očkovacích látek mRNA do lidské buňky. V našem pokusu se množily v bílých krvinkách.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg7a8-229x300.jpg 229w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg7a8-768x1006.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg7a8-700x917.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg7a8-273x357.jpg 273w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg7a8-369x483.jpg 369w" sizes="(max-width: 782px) 100vw, 782px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

  1. 9 Tento obrázek níže byl pro nás šCca. po 90 minutách se začal v čirém roztoku vytvářet takovýto parazit. Cca. do hodiny byl kompletně zformován. Jeho růstový potenciál je obrovský. Dobře si všimněte těch vláken, která vycházejí z těla parazita. Rychlost jejich růstu je enormní. Může to být i několik cm za hodinu. Parazit dokáže z roztoku nasávat ke svým strukturám červené krvinky. Ty se po přichycení na tato vlákna začnou smršťovat a měnit na střapaté erytrocyty, viz. další obr. 10.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-300x226.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-768x578.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-1024x770.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-700x527.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-475x357.jpg 475w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg9-642x483.jpg 642w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

obr. 10 To je jasná známka působení parazita. Na obrázku níže parazit doslova vysává červené krvinky. Všimněte si krvinky bez krevního barviva. V těle parazita byl uložen hemoglobin. Tam se dostane přes ty vlákna. Tento parazit je uměle vytvořený z grafenu.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-300x222.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-768x568.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-1024x757.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-700x517.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-483x357.jpg 483w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg10-654x483.jpg 654w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

Grafenový krystal – mnohotvárně se chová obdobně jako feritin. Dokáže na sebe navázat několik miliard atomů železa, které učiní daný krystal i např. elektromagneticky senzitivním. Z části fabrikovaných spike proteinů se koexistencí na grafenových deskách stanou magnetoproteíny, které v sobě obsahují feritin, ve kterém je cca 5000 atomů železa. Spike magneto proteiny putují celým tělem a např. v mozku dokáží na základě radiového signálu ovládat nervové buňky a procesy v mozku. (viz studie v linku).

V mikroskopu je krásně vidět, jak parazit nasává z roztoku červené krvinky, vysaje hemoglobin a jak rychle rostou jeho výběžky. Je třeba si uvědomit, že toto celé jsme pozorovali na podložním sklíčku. Tyto procesy musí za optimálních podmínek v lidském těle probíhat řádově rychleji než na sklíčku s omezeným prostorem, mrtvými červenými krvinkami a nízkou teplotou Tento parazit se nenachází ve vakcíně v aktivním stavu. Vytvoří se až v organismu do několika desítek minut na základě vnesené informace z vakcíny (pozn. redakce AEN: informace z mRNA šablony?).

  1. 11 Krásný obrázek parazita po zahřátí na obrázku níže – po odplavení hemoglobinu a odstoupení mrtvých červených krvinek.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-300x226.jpg 300w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-768x580.jpg 768w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-1024x773.jpg 1024w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-700x528.jpg 700w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-473x357.jpg 473w, https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LabImg11-640x483.jpg 640w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" style="max-width: 100%; height: auto; vertical-align: middle; margin: 0px auto; display: block;">

Závěr – shrnutí. Celá tato vakcína je určena na totální ovládnutí a zničení naší civilizace. Fašistickým (pozn. slovenským) Zákonem o hospodářské mobilizaci chtějí satanisté okrást oslabené a vylekané občany o majetek. Satanisté touží připravit lidi o všechno. Upozorňujeme starosty a primátory, ať se nedají zneužít na takové satanistické orgie. Jako lékaři jsme se dosud ve své praxi nesetkali s takovou arogancí moci, ignorancí lidského života a proti-člověčenství projektovaného látkou, jakou je vakcína proti covidu.

Vyzýváme kompetentní, aby okamžitě zveřejnili patologické nálezy občanů zemřelých po očkováních na covid. Nejhorší nálezy jsou u těch, kteří měli dříve protilátky proti covidu. Naši patologové říkají, že s takovým svinstvem se dosud nesetkali. To, jak jsou prorostlé orgány těchto zemřelých, je hrozné …

V Detve 29.8.2021 na věčnou paměť našich předků, kteří se za naši svobodu se zbraní v ruce povstali proti fašistické sebrance.

Projekt "AUTOBUS"

autobus

Copyright © 2024 Seven Roses o.p.s.. All Right Reserve.